Man - Fre: 07 -16

Brugata 7, Mosjøen, Norway

MARTOMS

ELEKTRIKERTJENESTER

Din partner for elektrikertjenester i Mosjøen, Vefsn og omegn! Vi fikser alt fra installasjon og montering til reparasjoner og vedlikehold. Kontakt oss for pålitelige og rimelige elektrikertjenester for ditt hjem og kontor.

Våre Tjenester Inkluderer:

Rehabilitering av sikringsskap

Rehabilitering av sikringsskap forbedrer sikkerheten i ditt elektriske system, enten hjemme eller i din bedrift. Vi erstatter gamle sikringer med moderne, integrerte jordfeilbrytere, noe som reduserer risikoen for feil og beskytter mot brann.

Varme

Installasjon, vedlikehold og reparasjon av elektriske varmesystemer. Vi sikrer at ditt hjem har effektive varmeløsninger for alle rom, samtidig som de overholder alle relevante elektriske og sikkerhetsstandarder.

Stikkontakter

Installasjon og tilkobling av elektriske stikkontakter. Vi finner egnede steder for stikkontaktene, borer hull i vegger eller monterer bokser, trekker elektriske ledninger til stikkontaktene, og kobler dem deretter til det elektriske systemet.

Belysning

Montering og tilkobling av belysningsløsninger. Installasjon av ulike typer belysningsarmaturer som taklamper, vegglamper, gulvlamper, spotlights, og mer. Vi sørger for at belysningen er riktig plassert og tilkoblet til det elektriske systemet.

Smarthus

Installasjon av smarthus omfatter integrasjon av elektriske systemer i hjemmet for å skape et intelligent og automatisert miljø. Vi sikrer at alle komponenter er riktig installert, koblet til nettverket og at systemet fungerer sømløst.

Elbillader

Installasjon og tilkobling av ladestasjoner for elektriske biler.
Dette innebærer å finne en passende plassering for laderen, tilkobling til det elektriske panelet, trekke ledninger til ladestasjonen og sørge for at den er riktig installert.

Våre elektrikere står klare

til å hjelpe deg

Brugata 7, Mosjøen, Norway

Tlf: 915 53 802

Copyright © 2022 Martom. All Right Reserved